AKTUÁLIS HÍREK

A polifenoloxidáz (PPO) enzimek hatása
2023.03.02.
A gyümölcsök és zöldségek, így a burgonyagumó barnulásáért is a vágás során felszabaduló polifenoloxidáz (PPO) enzimek működése a felelős.

A Ralstonia solanacearum baktérium a burgonya hervadás és barna gumórothadás betegség kórokozója
2023.03.02.
A baktérium a talajban él, és sebzéseken, természetes nyílásokon át hatol a növénybe, majd az edénynyalábokon keresztül terjed.

Paradigmaváltás a mezőgazdasági biotechnológiában
2022.11.22.
A Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat keretében 2022. november 22-én előadóülést tartottak a Magyar Tudományos Akadémián „Paradigmaváltás a mezőgazdasági biotechnológiában” címmel
KAPCSOLAT
- Cím: H1117 Budapest, Magyar tudósok krt. 2.
- Postacím: H-1519 Budapest, Pf. 286.
- Adószám: 4242-87865
- Telefonszám: +36 1 38 26 400